jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

Muoti | 13.6.2022

Suuntana ranta – kesän kuumimmat uima-asut

Kesä tekee tuloaan ja kohta on aika suunnata taas rannalle. Varmista, että olet valmiudessa, kun helteet alkavat: pyyhe, sandaalit, rantakassi ja tietenkin se tärkein – uima-asu! Jos et ole vielä löytänyt sitä oikeaa tälle kesälle, voit inspiroitua JD:n listaamista asuista. Retroa, laatua, printtejä ja yksityiskohtia… Mitä uikkaritrendejä rannalla voi odottaa tänä vuonna?

 

NAISET

 

Retro toimii myös rannalla

Rakastatko colour blocking -tyyliä, korkeavyötäröisiä bikinihousuja ja kimalteita? Retro on kesän hitti, eikä vain katukuvassa vaan myös rannalla! FILAn sporttisessa bikinikokonaisuudessa on korkeavyötäröinen alaosa ja vaivaton kilpsillä kiinnitettävä yläosa. Yhdistä yhteensopivaan pantaan viimeistelläksesi lookin. Juicy Couturen kimallekoristeinen bikinisetti on retrotyyliä parhaimmillaan. Kääri päähän tyylikäs bandanahuivi, joka antaa tyylille viimeisen silauksen.

retro bikinit

Back to basics – perinteinen uimapuku

Perinteinen uimapuku on pelkistetyn tyylikäs vaihtoehto rannalle. adidaksen avoselkäinen malli edustaa sporttista rantatyyliä. Calvin Kleinin fuksianvärinen uima-asu tuo rantapäivään ripauksen luksusta. Yhdistä uimapuvun väriin sointuvaan huiviin!

It’s all about details

Erilaiset yksityiskohdat tekevät vaatteesta mielenkiintoisen ja persoonallisemman. Calvin Kleinin bikinisetti saa särmää yläosan rinnan alle solmittavista pitkistä nyöreistä. Alaosa nyöritetään myös sivuilta. Niken uimapuvun V-kaula-aukko taas on varustettu tape-tyylisellä yksityiskohdalla, jota koristavat Nike-brändäykset.

MIEHET

 

Old school sporty

Sporttisuus ja retro kohtaavat miesten uima-asumuodissa. Taiteile old school -sporttityyli Calvin Kleinin laivastonsinisillä uimashortseilla, joita koristavat tape-yksityiskohdat ja halkiot lahkeiden sivuilla tai adidaksen kirkkaan sinisellä parilla. Yhdistä asuun retrosneakerit ja logosukat. Asun kruunaavat heijastavat retroaurinkolasit. 

retro rantatyyli

Kesäiset kuosit

Mitä olisi kesä ilman printtejä ja kuoseja? Palmuja, kukkia, batiikkivärjäystä… tänä kesänä on lupa loistaa. McKenzie luottaa batiikkivärjäykseen, tällä kertaa ultratrendikkäässä sinisen sävyjä yhdistelevässä kuosissa. adidas Originalsin violetissa mallissa on Kalifornia-fiilis. Valkoiset asusteet viimeistelevät tyylin.

Premium-tyyliä rannalle

Myös rannalla on lupa satsata laatuun tänä kesänä. Emporio Armani EA7n punaiset uimashortsit ovat rannan väripilkku. BOSSn khakinvihreissä shortseissa on yksinkertaisen tyylikäs brändäys vasemmassa lahkeessa. Asuun sopiva vyötärölaukku kruunaa kokonaisuuden.

Inspiroiduitko? Tutustu JD:n naisten sekä miesten uima-asuvalikoimaan kokonaisuudessaan JD:n sivuilla. 

Mikä on tänä kesänä in katukuvassa? Lue JD:n tyylivinkit kesään täältä.

Enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia

Seuraava kirjoitus