Joululahja miehelle – mitä lahjaksi jokaiselle miestyypille?

Onko tavoitteenasi löytää joululahja miehelle? Jouluun on vielä aikaa, mutta me JD:llä uskomme vakaasti, että lahjojen suunnittelua ja hankintaa ei voi ikinä aloittaa liian aikaisin! Tänäkin vuonna sinulla on tilaisuus yllättää mielitiettysi, isäsi, veljesi tai ystäväsi sillä täydellisellä lahjalla. Me JD:llä haluamme auttaa sinua löytämään juuri se oikea lahja – siksi kokosimmekin alle listan lahjavinkkejä jokaiselle miestyypille.

Joululahja sporttiselle miehelle 

Urheilua harrastavalle miehelle ei ole vaikeaa löytää lahjaa, varsinkaan JD:n valikoimasta

Juoksukengät

Jos läheisesi harrastaa juoksua, yllätä hänet uusilla juoksukengillä. Valikoimastamme löydät kenkiä urheiluvaatteiden huippumerkeiltä, kuten ASICS, Nike ja Under Armour. Juoksulenkki saa lisäpotkua tuliteriestä kenkäparista.

Treenivaatesetti

Treenaava mies ilahtuu varmasti treenivaatesetistä, joka on käytännöllinen, mutta odotettu lahja. Tsekkaa esimerkiksi JD:n Under Armourin ja Niken mallistot, joista löydät laajan valikoiman teknisiä urheiluvaatteita.

Joululahja miehelle: jalkapallopaita
Joululahja miehelle: urheilukassi

Pelipaita

Onko veljesi suuri jalkapallofani? Yllätä hänet hänen suosikkijoukkueensa pelipaidalla, jossa hän kannustaa tiiminsä voittoon kotikatsomossa tai paikan päällä. Tutustu esimerkiksi Umbron pelipaitamallistoon. 

Urheilukassi 

Harrastipa ystäväsi mitä lajia vain, tilava urheilukassi saa varmasti käyttöä. 

Joululahja chillailua rakastavalle miehelle

Joululahja miehelle, joka rakastaa downshiftata? Helppoa, mitä rennompi, sen parempi! 😴 

Collegeasu

Pehmeät paketit kunniaan! Collegeasu on lahja, josta mukavuudenhaluisen on vaikea olla ilahtumatta. Tsekkaa ainakin Ellessen, FILAn ja Championin collegeasut JD:n kokoelmasta. 

Olkalaukku

Kätevän trendikäs olkalaukku sopii rennon vaatekerran pariksi kuin nakutettu. 

Vyölaukku

Joululahja miehelle, joka ulkoilee

Ulkoilua harrastava mies arvostaa laatua ja käytännöllisyyttä. JD:n valikoimasta löydät laajan valikoiman ulkoiluun soveltuvia tuotemerkkejä – tutustu esimerkiksi The North Facen, Berghausin, Jack Wolfskinin ja Timberlandin mallistoihin. 

Vaelluskengät

Jos läheisesi rakastaa luonnossa liikkumista ja vaeltamista, talvi- tai vaelluskengät ovat täydellinen lahja. Vaelluskengissä kannattaa panostaa laatuun. 

Pipo ja hanskat

Ulkoilevalla miehellä on aina tarve uudelle pipolle ja hanskakerralle. Tsekkaa muun muassa The North Facen ja Niken talviasustemallistot.

Joululahja miehelle: Timberland saappaat
The North Face hanskat

Joululahja sneakerheadille

Paras joululahja miehelle, joka on hulluna katutyyliin? Olet oikeilla jäljillä!

Uusi sneaker-pari

Jokaisen aidon sneakerheadin motto on, että sinulla ei voi koskaan olla liikaa sneakereitä. Yllätä siis ystäväsi hänen suosikkimallillaan kauden trendisävyssä! 

Kenkienhoitosetti

Auta ystävääsi pitämään rakkaasta kenkäkokoelmastaan vieläkin parempaa huolta, ja lahjoita hänelle kenkien puhdistussetti! 

Logosukat

Sneakerit + logosukat = 🔥. Jos ystävälläsi on jo tarpeeksi sneakereitä, logosukat ovat hauska ja trendikäs lahja. Logosukat ovat myös budjettiystävällinen ratkaisu, mikäli et halua investoida kenkäpariin.

Kenkienhoitosetti
Vans tennarit

Ehkä haluatkin antaa ystäväsi valita lahjansa itse – valitse siis lahjakortti! Voit valita perinteisen lahjakortin lisäksi sähköisen version, jonka voit lähettää ystävällesi viestillä tai sähköpostilla.

Tsekkaa nyt myös JD:n parhaat lahjavinkit naisille!

 

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Lifestyle l Editor

Joululahja lapselle – JD:n 6 vinkkiä

Lifestyle l Editor

Löydä täydellinen joululahja naiselle

Lifestyle l Editor

Vans juhlii: Checkerboard Day 2020