Ainutlaatuinen ostomahdollisuus: Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’

Yeezy-sesonki jatkuu ja adidas on lyöttäytynyt jälleen yhteen Kanyen kanssa uuden Yeezy Boost 350 V2 -värimallin tiimoilta. Ensimmäiset huhut ‘Sand Taupe’ -värimallista kuultiin jo toukokuussa, ja se vihdoinkin julkaistaan myöhemmin tällä viikolla, lauantaina 19.12.2020.

Kuten aiempienkaan Yeezyjen kohdalla, myöskään tätä uutuutta ei ole helppo copata se viedään taatusti käsistä sen virallisena lanseerauspäivänä lauantaina. Haluamme säästää sinua lanseerauspäivän stressiltä, ja annamme sinulle mahdollisuuden osallistua ainutlaatuisen ostomahdollisuuden arvontaan! Jatka lukemista, niin tiedät miten voit osallistua..

Yeezy Boost 350 V2 Sand Taupe

Yeezy Boost 350 V2 Sand Taupe

Yeezylle tunnusomaisissa maanläheisissä sävyissä pysyttelevässä Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’ -mallissa on tuttu, hengittävä Primeknit-päällinen. Ruskean, oranssin ja valkoisen sävyjä yhdistelevässä kenkämallissa on Yeezyille nykyisin tavallinen, läpikuultava sivulaidan raita, ja kuten viimeisimmissä ‘Natural’ ja ‘Carbon’ -värimalleissa, kannan vetolenkki on jätetty pois taaten kengille virtaviivaisen lookin.

Pohjassa näissä Yeezyissä on adidaksen legendaarinen, responsiivisen askeleen takaava Boost-välipohja tummemmassa sävyssä. Pitävä kuminen pohja varmistaa hyvän pidon, ja pohjallisen brändäys viimeistelee tyylin.

Yeezy Boost 250 V2 Sand Taupe

Voita ainutlaatuinen ostomahdollisuus

JDX-jäsenet saavat yksinoikeuden osallistua verkossa tapahtuvaan arvontaan, jonka palkintona on mahdollisuus copata kenkäpari ennen lanseerauspäivää. Kuulostaako hyvältä? Lue lisää sivuiltamme.

Kilpailuun voi osallistua perjantaihin 18.12. klo 14.00 saakka. Kilpailuehtoja sovelletaan.

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista