Ainutlaatuinen ostomahdollisuus: Yeezy Boost 350 V2 ‘Ash Pearl’

Viime kuun ‘Ash Stone’ -mallin lanseerausta seuraten adidas on valmiina droppaamaan uuden Yeezy Boost 350 V2 -värimallin. ’Ash Pearl’ droppaa tänä viikonloppuna, lauantaina 20.3.2021.

Kuten aiempienkaan Yeezyjen kohdalla, myöskään tätä uutuutta ei ole helppo copata – värimalli viedään taatusti käsistä virallisena julkaisupäivänä. Haluamme säästää sinut lanseerauspäivän stressiltä ja antaa sinulle mahdollisuuden osallistua ainutlaatuisen ostomahdollisuuden arvontaan! Jatka lukemista, niin tiedät miten…

Yeezy Boost 350 V2 ‘Ash Pearl’

Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl

Neutraalia teemaa jatkava kenkämalli on takuuvarma hitti. Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl yhdistelee vaaleanruskean, kerman ja harmaan sävyjä colour block -tyylillä – muistuttaen vuoden 2019 Lundmark-mallia. Kengissä on hengittävä Primeknit-päällinen ja tunnuksenomainen läpikuultava raita sivulaidalla.  

Yeezyt on varustettu adidaksen legendaarisella kevyellä ja responsiivisella Boost-välipohjalla sekä pitävällä kumisella pohjalla. Pohjallisen brändäys kruunaa kokonaisuuden.

Yeezy Boost 350 V2 ‘Ash Pearl’

Voita ainutlaatuinen ostomahdollisuus

JDX-jäsenenä saat ainutlaatuisen tilaisuuden copata Yeezy-parin ennen lanseerauspäivää. Kuulostaako hyvältä? Katso lisätietoja täältä.

Osallistuthan arvontaan viimeistään 19.3.2021 kello 11.59. Ehtoja sovelletaan.

Share

Mitä lukea seuraavaksi

Sneakerit l Editor

Kesän trendi: valkoiset kengät

Sneakerit l Editor

Uutuus: adidas Originals ZX22

Sneakerit l Editor

NMD_R1 V3: Moderni versio ikonisesta mallista